Szolgáltatásaink

Közzétéve

Utánfutó kölcsönzés, tréler kölcsönzés, bérlés olcsón Budapesten. Széles körű szolgáltatásaink keretein belül bármilyen utánfutóra vagy trélerre van szüksége ügyfeleinknek, azt nálunk biztosan megtalálja. Bérelhető utánfutóink és trélereink új állapotú, kiválóan felkészített járművek amelyek folyamatosan megfelelnek a közúti közlekedésben való részvétel feltételeinek. Minden járművünket alapos az időjárási és útviszonyoknak megfelelő felkészítés és műszaki vizsga után helyezünk el a bérelhető járművek között.

Az utánfutók közül választhatók ponyvás utánfutók is amelyek védik a rájuk pakolt árut az időjárás viszontagságaitól. Akár zongorát kell szállítani, akár építkezéshez keres utánfutót, tudunk ajánlani megfelelő, strapabíró eszközt amelyet probléma mentesen használhat az adott célra. Ügyfeleink elégedettsége és a megfelelő színvonalú szolgáltatások nyújtása elsődleges célunk ügyfeleink elégedettsége érdekében.
A bérelhető tréler palettát is úgy alakítottuk ki, hogy bármilyen járművet el lehessen vele szállítani nagy biztonsággal a megadott súly és mérethatárok között.

Bármilyen kérdése kérése van forduljon hozzánk bizalommal weboldalunkon feltüntetett elérhetőségeinken.