Utánfutó bérlés tájékoztató

Közzétéve

Az utánfutón szabályosan vagy szabálytalanul elhelyezett tárgyakért a bérbeadó felelősséget nem vállal. Az utánfutót kizárólag a szerződött személy, vagyis a bérlő használhatja, amennyiben harmadik személynek átadja és kár keletkezik, az is a bérlőt terheli. Az utánfutó nem vihető külföldre, kizárólag a bérbeadó külön engedélyével! Abban az esetben, ha beleegyezésünk nélkül az utánfutó elhagyja az országot, a bérelt utánfutóért és egyéb eszközért nem vállalunk semmilyen felelősséget. Ebben az esetben a károk a bérlőt terhelik. Az utánfutó szállítása a bérlő költsége, és a bérlés befejeztével a bérbeadó telephelyére szállításával ér véget. A közlekedési szabályoknak megfelelően használható az utánfutó vagy tréler. A bérlő költsége mindenféle sérülése és meghibásodása a járműnek , bárki is volt aki kárt okozta. A bérlő saját költsége a defekt elhárítása is. Az utánfutó, tréler kiválasztása személyesen a helyszínen történik az árlista megtekintésekor.

A kaució nagysága változhat, más trélerre és utánfutóra. A kaució elveszik ha használat közben sérülés keletkezik a járművön, avagy a felszereltsége hiányossá válik.

A bérlés végezetével, vagyis a jármű visszaszállításakor átvizsgáljuk a trélert vagy az utánfutót. Ha rendben van minden, a kaució visszajár teljes mértékében, amennyiben kár keletkezett a bérlőnek meg kell térítenie.

Nyitvatartási, vagy előre egyeztetett időben lehetséges a kölcsönzés. Visszaszállítani legkésőbb zárás előtt 15(tizenöt) perccel. Kivételt képez, ha ez előzetesen le van tárgyalva, különben pótdíjat szabunk ki.

Foglalást, telefonon és személyesen fogadjuk el, ilyenkor nevet, lakcímet, telefonszámot kérünk. A lefoglalt utánfutót legkésőbb a megbeszélt időpontig el kell szállítani, ellenkezőleg másnak kiadjuk.

Az utánfutó és tréler bérlés legkisebb bérlési ideje 2(két) óra, előre lefoglalva 1(egy) nap ami 24(huszonnégy) óra. Minden megkezdett órát számoljuk.

Az árak és a kaució összegének változási jogát fenntartjuk!